Mesoterapia Meso-Vytal

Lisätietoja

  • Kesto: 60-90 min.
  • Palvelun hinta: alk. 110- 189 €

 

Amiea MesoVytal - solutoiminnan tehostaja

Miten pienet näkyvät juonteet, joista on hankala päästä eroon muuten kuin esimerkiksi täyteaineilla, saadaan katoamaan? Tämä pystytään tekemään pigmentointilaitteen avulla, jonka käyttö on jo tuttua. Kyseinen hoitokonsepti on helppo lisä kestopigmentointilaitteen omistajalle.

Laitteella ja erityisillä hygieniamoduleilla MesoVytal-tuotteet viedään ihoon. Aineet pystyvät läpäisemään epidermiksen ja pääsevät näin dermikseen.

Aineet, joiden koko on suurempi kuin 200nm, eivät imeydy orvaskeden ahtaiden soluvälien läpi. Jotkut laitteet edistävät imeytymistä (ionto yms.), mutta ainesosien koon takia imeytyminen on rajallista. Joidenkin vaikuttavien aineiden, kuten vitamiini- ja hyaluronihappojen partikkelit eivät läpäise epidermistä. Ainut tapa, millä näitä isompia partikkeleita saa epidermiksen läpi, on ruiskuttaa ne ihoon tai tehdä reikiä epidermikseen. MESO VYTAL-menetelmässä epidermikseen tehdään mikroreikiä, jotta aineet pääsevät ihoon. Pigmentointilaitteen käsikappaleeseen laitetaan pigmentointineulojen sijaan hygieniamoduli, jossa neulat ovat laattamaisesti. Sarjahoitona suositellaan kahdeksaa hoitoa ja hoidot tehdään 4 viikon aikana.

Miksi MesoVytal?

MesoVytal-konseptilla hyötyä kestopigmentointilaitteesta pystyy tällä tavoin kasvattamaan, koska laite saadaan laajempaan käyttöön uuden konseptin myötä. Tämä muuttaa Amiea-kestopigmentointilaitteen entistä monikäyttöisemmäksi. Kynnys lisätä tämä palvelu valikoimaan on matala, koska laite ja käsikappale ovat jo olemassa. Pigmentointineulojen sijaan käsikappaleeseen laitetaan MesoVytal-cartridge.

Kuinka MesoVytal -konsepti toimii?

Jokainen yksittäinen mikroneula tekee pienen reiän ihoon ja keho parantaa itse itsensä luonnollisella tavalla. Posttraumaattinen vastavaikutus iholla on tuottaa kollageenia sekä elastiinia, kahta ihon päärakennusainetta. Tämä parantaa ihon rakennetta ja joustavuutta, sekä yleistä ihon kuntoa käsitellyillä alueilla.

Mikroskooppisen pienet neulat mahdollistavat ihon läpäisyn. Meso-cartridget avaavat epidermiksen eli ihon suojakerroksen lyhytaikaisesti jolloin aktiiviset ainesosat pääsevät riittävän syvälle ja näin ollen pääsevät vaikuttamaan optimaalisesti.

MesoVytal-cartridge

Erona perinteisiin kestopigmentointineuloihin, Meso-cartridget ovat laattamaisia.

Meso-laattaneula: - 18 neulaa - halkaisija 5 mm - neulan pituus 0,5 mm, joista ihon läpäisee n. 0,2-0,3 mm - hygieniamodulissa on 13 pientä reikää, jotka auttavat vaikuttavia aineita pääsemään ihoon siihen muodostuneita kanavia pitkin. - kertakäyttöisiä, steriilisti pakattuja.

MesoVytal-tuotteet

Konsepti sisältää omat hoitotuotteet: kuorinnan, vaikuttavia tehoaineampulleja, jälkihoitottuotteen sekä Meso-cartridget. Vain kyseisiä VYTAL-konseptin omia tuotteta saa käyttää näissä hoidoissa. Mitään muita tuotteita ei sallita.


 

Katso video tästä:

 

 


 

User Login Form(Форма входа на сайт)